a

About

Marjan’s

Hair House

Wij schenken jou de nodige verzorging die steeds voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen! Wij staan gekend in Balen als een salon waar het rustig vertoeven is in een familiale sfeer. We hebben bewust gekozen om te werken met natuurlijke producten van La Biosthetique om zo te streven naar een optimale gezonde hoofdhuid. Veder volgen wij alle nieuwe trends op de voet op en scholen wij ons vervolgens bij om onze klanten dit te kunnen aanbieden. Wij werken enkel op afspraak om zo elke klant de tijd te geven die hij verdient.

Familiale en rustige sfeer

Ons salon streeft er ook naar om klanten te ontvangen in een oase van rust. Bij ons loopt u niet enkel buiten met een nieuwe snit maar ook met een zen gevoel! Bij het aanbrengen van verzorgende shampoo gebruiken wij steeds een massageritueel. Geen schrobbeurt maar een korte hoofdhuidmassage, die inwerkt op de kroonchakra, het punt waar alle energie samenkomt.

Optimale gezonde hoofdhuid

Met de producten van La Biosthetique zorgen wij voor specifieke haarverzorgings- en stylingproducten met een natuurlijk en schitterend resultaat.
Van reiniging tot styling, alle verschillende fases van de verzorging van het haar kunnen wij aanbieden. Altijd met de nadruk op de gezondheid en schoonheid van het haar.
Maar dat is niet alles, verder is La Biosthetique ook milieuvriendelijk. De plastic verpakking en de geprinte materialen zijn recyclebaar omdat de natuur het verdient om beschermd te worden!

Ervaring en opleidingen

Ik school mij permanent bij, niet alleen in nieuwe snit- en kleurtechnieken, maar ook in hoe ze deze moeten vertalen naar jouw gelaatsvorm. We blijven steeds up to date en volgen de nieuwste trends op de voet. Natuurlijke haarkleuringen, balayage, highlights, free-handtechnieken, sunkissed-look,
ombré, … name it, we can do it.

Enkel op afspraak

Wij werken uitsluitend op afspraak om zo elke klant de tijd te geven die hij verdient. Maak dus snel je afspraak en laat Marjan’s Hair House voor jouw kapsel zorg dragen!

Met
Since 2012

Enkel op afspraak